21 Лунен ден – Кон – Ден на неустоим стремеж напред

21 Лунен ден – Кон – Ден на неустоим стремеж напред

скачащ кон на фона на морски залез

Аз правя скок и бъдещето ме приема в своите обятия! Аз летя към бъдещето!

Денят има мощна енергия, която събужда в човека усещане за справедливост, решителност, смелост. Днес не трябва да забравяме целта, за да не се отклоним от пътя. Ако ни се струва, че не можем да се справим и, че силите ни изтичат, това е самозаблуда. Днес Луната ни дава цялата енергия, изразходвана през месеца. Ако поставим някаква цел – определено ще я постигнем. Днес често хората намират изгубени вещи,  домашни любимци.

Това е лунен ден на непоколебим стремеж напред. И ние внимателно гледаме, какво можем да направим днес за бъдещето, каква стъпка да предприемем. И веднага като го видим – действаме! Днес можем да направим революция в живота си.

Това е ден на стремителност и активност, креативност, творчество  и проявяване на себе си. Конят символизира сексуалната енергия. Обуздайте своята преливаща енергия, както обуздават непокорния мустанг, за да го насочите в мирното русло. Това е денят, когато Ви се отдават всички масови прояви, осъществявате големи промени. Постигайте целите си, провеждайте срещи, разказвайте за нови реформи и се наслаждавайте на триумфа. Този лунен ден е благоприятен за: започване за нова работа, постигане на напредък в нова област и реализиране на бърз кариерен ръст. За да по черпите сила за скок, е добре да бъдете на свеж въздух, на открито, където можете да се заредите с енергията от стихиите на природата.

Важно е през този лунен ден: да бъдете принципни, честни и справедливи, с нищо да не разваляте репутацията си.

Не си заслужава през този ден: да търсите полза или решения с помощта на лъжи, ласкателства, подмазване.

Практика „Обуздаване на сексуалната енергия“ по Лариса Ренар

„Конят“ – това са нашите желания (това е преливаща сексуална енергия). Всеки, който не знае как да го обуздае, се носи към бездната, а тези, които знаят как да я покорят, могат да завладеят целия свят. Изпънете дясната ръка напред и надолу, а лявата ръка назад и надолу. Съединяваме ръцете в ключалка между краката. Правим осем високи скока, като си представяме, че сме оседлали коня на нашите желания. Практиката правим веднъж.

Медитация „Кон“ по Лариса Ренар

Конят символизира страстност, динамична сила, гъвкавост, бързина на мисълта, неукротимост и стремеж напред. Това е символ на плодородие и силна власт. Крилатият кон Пегас означава преход от едно равнище към друго, той носи мълнията на Зевс.

Пред вас е прекрасния и горд с тъмна грива мустанг. В очите му има див огън. Той завърта ушите си и поклаща с глава. Той може да лети по-бързо от вятъра и никога не е познавал нито седлото, нито юздата. Това е конят на вашата необуздана енергия, на вашите стремежи и вашите мечти. За да стигнете до мечтаната страна, Вие трябва да оседлаете мустанга. Поставете дланта си върху горещия му хълбок и без да мислите се качвайте на гърба му. Дивият мустанг ще скача и ще се опита да ви изхвърли, тъй като те се опитват да ни отклонят от верния път, обстоятелствата и трудностите. И накрая, той ще се понесе, без да разбира пътя, така ще полети, че ще Ви спре дъха от стремителния галоп. Така понякога летят събитията в живота, че ние дори не забелязваме важността им и не успяваме да ги управляваме. Дръжте се на седлото. Вашата задача е да обуздаете стихийната енергия на вашия мустанг, да го насочите на там, където трябва и да не позволите да ви изхвърли от седлото и да избяга. И ето, че конят вече усеща силната Ви ръка, Вашата увереност и силата Ви и е готов да Ви се подчини. В този миг се сливате в едно цяло, за да се стремите към целта си! Усещате попътния вятър!

Източник на Практика „Обуздаване на сексуалната енергия“ и Медитация „Кон“: http://mysteriummoon.com

Следващ Лунен ден

Ако тази статия ви е харесала и мислите, че е полезна, ще се радваме да я споделите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *